Studenti

Článků v rubrice: 314

Druhé kolo soutěže StoryFactory vyhlášeno!

Víte, jak se vytvářejí filmy s počítačem generovanými postavami? Jak se rozhýbává takový virtuální člověk? Myslíte si, že se s umělými herci pracuje lépe než s těmi živými? Rádi byste těmto otázkám přišli na kloub a navíc ve vás tiše dříme režisér, scénárista a kameraman v jedné osobě? Právě pro vás je tu StoryFactory.

Fotogalerie (3)
Příklady animace

StoryFactory je aplikace, která vám umožní si film s virtuálními herci prostě natočit. Dává vám k dispozici jedno 3D město, celou plejádu herců a velmi jednoduché ovládání. Zájemci o 3D animaci tak nakouknou pod pokličku tvorby 3D filmu nebo počítačových her, ozkouší si práci s kamerou, střih, tvorbu scénáře i dramaturgii a v neposlední řadě se naučí plánování, trpělivosti a důslednosti.

Přiberte do týmu jednoho nebo dva kamarády, přizvěte na pomoc učitele, vytvořte ve StoryFactory krátké video a zasoutěžte si o skvělé ceny. Vše důležité se dozvíte na www.storyfactory.cz, kde se můžete inspirovat výtvory z jarního kola soutěže. Překonáte Invazi emocuců nebo Psí život? Vytvoříte film tisíciletí? Neváhejte a tvořte, soutěž končí již 15. 1. 2012!

(red)
Poslat odkaz na článek

Opište prosím text z obrázku

Nejnovější články

Fyziklání 2024 - výsledky

Jako každý rok se i letos dne 16. 2. 2024 v Praze na letňanském výstavišti PVA EXPO Praha konala mezinárodní týmová fyzikální soutěž s názvem Fyziklání. Organizátorem již 18.

Baterie vydrží 50 let bez dobíjení

Vědci v Číně sestrojili jadernou baterii, která dokáže vyrábět energii až 50 let bez dobíjení. BV100 od společnosti Betavolt je menší než mince a obsahuje radioaktivní izotop niklu, který ...

Unikátní izraelský chladicí systém v Hodoníně

Dosavadní průtočné chlazení elektrárny Hodonín vodou z řeky mělo hlavně v létě omezenou kapacitu. Po několikaměsíčním testu přešel do ročního zkušebního provozu nový chladicí systém.

Výběr střední školy: Plno mají i učiliště

Na střední školy míří početně nejsilnější generace za poslední léta. V loňském roce se tisíce žáků nedostaly ani na „učňák“.

Nanosatelit a horkovzdušný balón pro nouzové širokopásmové připojení kdekoli

Výzkumný tým katalánské univerzity navrhuje komunikační systém umožňující záchranným službám pracovat bezpečně v obtížných situacích.

Nejnovější video

Jak funguje PCR test na coronavirus

Krásně a jednoduše vysvětleno se srozumitelnými animacemi. V angličtině.

close
detail